Welcome Guest[216.73.216.43], connected from El Monte, California 

|
Для, хто захоплюється готувати, проте не виносить невпорядкованість в своїй кухні!
|
|
|
|||
|
|||
|
Для, хто захоплюється готувати, проте не виносить невпорядкованість в своїй кухні!
Завжди вважала, що добре вмію готувати, але недавно мої страви стали одноманітними і почали повторюватись. Подруга порадила мені переглянути свіжі рецепти, але я не знала, з чого почати. Випадково знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Виявилося, що є величезна кількість сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Найбільше сподобались підбірки з фірмовими стравами та рецептами етнічних страв. Протягом місяця я спробувала страву італійської гастрономії, в'єтнамської та а також марокканської кухні! Моя домочадці в захваті, а я відчуваю себе впевненим кухарем. Навіть почала вести кулінарний блокнот, де записую кожен спробований рецепт, які освоїла
Сайт рецептів maminisuhariki |
|||
|
1 member(s) viewed this thread in the last 2 days :
|
| MaminEased |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
WWWHostingServer.com
|
|