![]() |
|
Для, хто захоплюється готувати, проте не виносить невпорядкованість в своїй кухні! - Printable Version +- MyBB Codes (http://www.mybbcodes.com) +-- Forum: Mods Database (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Premium Mods (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Thread: Для, хто захоплюється готувати, проте не виносить невпорядкованість в своїй кухні! (/showthread.php?tid=16157) |
Для, хто захоплюється готувати, проте не виносить невпорядкованість в своїй кухні! - MaminEased - 02-10-2026 05:53 AM Завжди вважала, що добре вмію готувати, але недавно мої страви стали одноманітними і почали повторюватись. Подруга порадила мені переглянути свіжі рецепти, але я не знала, з чого почати. Випадково знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Виявилося, що є величезна кількість сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Найбільше сподобались підбірки з фірмовими стравами та рецептами етнічних страв. Протягом місяця я спробувала страву італійської гастрономії, в'єтнамської та а також марокканської кухні! Моя домочадці в захваті, а я відчуваю себе впевненим кухарем. Навіть почала вести кулінарний блокнот, де записую кожен спробований рецепт, які освоїла Сайт рецептів maminisuhariki |